Created by Craftsmen
Til kassen
Totalt: 0,-

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter

Vi anbefaler

Til kassen
Totalt 0,-
KATEGORIER

Blogg

Å brygge med ølsett

08.05.2023

Ølbrygging med ferdige ølsett er en glimrende måte for både nybegynnere og erfarne hjemmebryggere å utforske hobbyen. En av de største fordelene med å bruke ferdige ølsett er at oppskriftene er grundig utviklet og testet av erfarne bryggere. Dette betyr at du har en svært god sjanse for å oppnå vellykkede resultater når du følger instruksjonene nøye.

Malt i ølbrygging

08.05.2023

Malt er en ingrediens som produseres ved å spire og tørke korn, vanligvis bygg, men også hvete, rug eller mais kan brukes. Gjennom denne prosessen aktiveres enzymene i kornet, som omdanner stivelse til sukker. Etter spiringen blir maltet tørket og knust for å danne maltkorn.

Hva er humle og hvorfor elsker vi humle?

08.05.2023

Bruken av humle i ølbrygging I moderne ølbrygging brukes humle i ulike stadier av bryggeprosessen for å tilføre aroma, bitterhet og balanse til ølet. De vanligste formene for humlebruk er Bitterhumle: Dette er den første humlingen som tilsettes i kokende vørter under bryggingens start. Den bidrar med bitterhet til ølet og balanserer maltsødmen. Aromahumle tilsettes vanligvis mot slutten av kokeprosessen eller under gjæringen for å gi ølet en behagelig og karakteristisk aroma. Dette kan være alt fra fruktige og blomsteraktige toner til krydrede eller harpiksaktige noter.

Kvinner og ølbrygging

08.05.2023

Så la oss heve glasset og skåle for kvinnene i ølbrygging! Deres lidenskap, kreativitet og innovasjon har gjort en betydelig forskjell i industrien. Gjennom historien har kvinner vært bryggepionerer, og i dag fortsetter de å gjøre en markant innvirkning på ølbryggingen. Sammen kan vi feire deres suksess og jobbe for en mer likestilt og mangfoldig fremtid i ølbryggerverdenen.

Gjær i ølbrygging

08.05.2023

Gjæringsprosessen styres av flere faktorer, inkludert gjærstammen, temperatur, oksygenivå og næringsstoffer. Forskjellige gjærstammer kan produsere forskjellige mengder alkohol og uttrykke forskjellige smaksprofiler. Temperaturkontroll er også svært viktig, da gjæren trives ved spesifikke temperaturer som varierer avhengig av gjærstammen og ølstilen. For høy eller for lav temperatur kan påvirke gjærens aktivitet og resultere i unønskede smaker eller manglende gjæringseffektivitet.

Pressemelding - Amundsen bryggeri åpner HopStore.no

05.05.2023

Er du lei av å kjøpe dyrt og kjedelig øl fra supermarkedet? Da har vi i Amundsen Bryggeri en god nyhet for deg! Vi lanserer vår nye nettbutikk, HopStore.no, hvor du kan finne alt du trenger av...

Ølbrygging, inkludert tips og triks..

25.04.2023

Hjemmebrygging av øl har blitt stadig mer populært de siste årene, og det er en spennende måte å lære om øl og utvikle dine egne bryggeferdigheter. Hjemmebrygging av øl...

Number of posts
Produktet du valgte er lagt i handlekurven